El Blog de la BCUM

Enigma Feynman: l’escape room de la biblioteca

| Cap comentaris

23ª Setmana de la Ciència 2018 | 9 al 18 de Novembre | www.setmanaciencia.cat

Enguany, a la nostra biblioteca, hem volgut celebrar la 23a Setmana de la Ciència 2018 d’una manera ben especial: hem organitzat un escape room a l’entorn de la figura de Richard Feyman (Premi Nobel de de Física, i del qual se celebra el centenari del seu naixement). Per tal de fer-ho extensiu al màxim de gent, s’han dut a terme en diverses sessions cada dia, des del 8 de novembre fins al 21 d’aquest mes.

Més de 100 intrèpids participants s’han aventurat a descobrir les pistes deixades pel professor Feynman, i han recuperat el seu informe perdut que revela la veritat del cas Challenger, el transbordador espacial que l’any 1986 es va desintegrar 73 segons després del llançament. Des d’aquí un fort agraïment a tots ells  per la seva astúcia i audàcia en resoldre l’enigma i no defallir en l’intent.

 

 

 

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 2 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.