El Blog de la BCUM

Calendari d’Advent de la BCUM

| Cap comentaris

S’apropen les festes nadalenques i enguany hem volgut fer-les més properes a tots i totes vosaltres tot premiant la vostra fidelitat. Per fer-ho hem guarnit el vestíbul de la biblioteca amb un gran Calendari d’Advent. Sí! Aquell calendari que s’inicia l’1 de desembre i que té tantes finestretes com dies falten fins a arribar a Nadal, numerades de l’1 al 24. Cada dia s’obre la finestra amb el seu número i se n’obté un petit obsequi.

Calendari d’advent de la biblioteca

Però com funciona el calendari de la biblioteca? Cada dia, a una hora definida, el primer de vosaltres que s’endú en préstec algun llibre, pel·lícula, sala, etc., es converteix automàticament en l’afortunat del dia. Aquesta persona rep per regal una novel·la sorpresa situada a la capsa marcada amb el número del dia. Seràs tu l’afortunat/da d’avui?

A més a més, per a totes les persones premiades i també per a tots els que us agrada fer-vos fotos originals, hem preparat un Photocall. Ens agradarà que compartiu les imatges amb nosaltres a través de Twitter i Facebook amb el hashtag #NadalBCUM. No us deixeu perdre aquesta oportunitat!

I amb tota aquesta moguda, l’equip de la biblioteca només ens resta desitjar-vos que passeu molt bones festes!

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 3 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.