El Blog de la BCUM

Pinteu “Sabates Vermelles” a la BCUM per denunciar la violència masclista

| 1 comentari

La nostra biblioteca se suma a la iniciativa artística solidària “Sabates Vermelles”, organitzada pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) en contra de la violència masclista, amb un taller del 13 al 17 de novembre. Per participar només heu de portar un parell de sabates de dona i pintar-les en un espai que hem habilitat a la Biblioteca, on trobareu el material i protecció per canviar-les de color.

A Manresa s’han habilitat 25 tallers on es poden pintar les sabates, que el 24 de novembre formaran part de aquesta expressió artística, solidària i de rebuig a la violència a la plaça Major de Manresa.
“Sabates vermelles” va néixer l’any 2009 de mans de l’artista mexicana Elina Chauvet, per tal de denunciar el què passa a Ciudad Juárez (México), la ciutat del món on hi ha més assassinats contra les dones. Les sabates volen mostrar el buit que deixa la mort d’esposes, mares, germanes, filles per culpa de la violència masclista.  Des del 2009 fins ara aquesta obra d’art públic va deixar de ser només de l’artista mexicana i s’ha anat reproduint al llarg dels anys a diferents llocs del planeta. Aquest novembre Manresa s’hi adhereix amb motiu del Dia internacional contra la violència de gènere, podeu consultar el programa d’activitats.


Vine i pinta les teves sabates, fes visible el teu rebuig a la violència masclista contribuint a la creació d’una obra d’art solidària i pública.

+Informació

+Informació

Fotografia Arxiu BCUM

Un comentari

  1. Una molt bona iniciativa, que esperem que continuï celebrant-se per mostrar tothom el nostre rebuig contra la violència masclista. Salutacions.

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 3 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.