El Blog de la BCUM

Revistes de Graó a text complet, i molt més!

| Cap comentaris

La renovació pedagògica és un dels propòsits en educació que sempre està latent. Nous corrents, nous pedagogs i noves tendències van sorgint amb el temps i és important que no es perdin pel camí.

És per això que algunes editorials catalanes de referència en l’àmbit de la pedagogia, com Graó o l’Associació de Mestres Rosa Sensat, s’han convertit, amb el temps, en plataformes de llançament aquestes idees i pensaments.

Per fer-ho possible aquestes entitats promouen l’intercanvi d’experiències, opinions, coneixements, etc. tot plasmant-los en llibres i articles de revista adreçats al professorat tant d’educació infantil i primària, com de secundària.

Tot aquest recull fet any rere any no ha estat en va, ja que aquesta difusió ha contribuït a la formació inicial i permanent del professorat i ha permès innovar en la pràctica educativa, tot millorant la qualitat de l’ensenyament.

Des de la biblioteca volem oferir-vos de primera mà aquests continguts que tracten temes que van des de la didàctica general fins a la docència de cada una de les àrees específiques de l’ensenyament.  Una informació que us pot ser útil tant per als estudis com per a la pràctica professional.

Així doncs, per aquest curs que comença, ja disposeu de 13 revistes electròniques de l’editorial Graó que les podeu consultar a text complet accedint a la web www.grao.com des dels edificis de la biblioteca i de la UManresa (en la guia ràpida de la imatge us ensenyem com fer-ho). També us podeu endur en préstec prop d’uns 300 llibres d’aquestes editorials.

Esperem que siguin per a vosaltres un gran recurs!

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 2 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.