El Blog de la BCUM

Per Sant Jordi “Un cabàs de llibres”

| Cap comentaris

Arriba la primavera i revoluciona la natura. En el món del llibre quan arriba la primavera vol dir que arriba Sant Jordi, ja fa dies que tothom es va posant les piles, entre presentacions i festivals dedicats al llibre.

El llibre és aquest objecte que ens regala molt més que la seva presència física. El llibre ens aporta d’una forma íntima, emocions, coneixement, distracció i  històries. La relació que establim entre el llibre, el què explica i nosaltres, és totalment personal, perquè ens permet imaginar i aportar a la història tots aquells elements que conformen el seu univers i que no ens estan explícitament escrits. El triangle format pel lector, l’objecte i l’escriptor és el què ens fa viure, d’una forma gairebé física, les històries, sentir-les. Sense un dels tres elements l’experiència no seria la  mateixa.

Perquè pugueu gaudir d’alguns textos que tenim a la biblioteca, totes les bibliotecàries us n’hem fet una selecció. Són obres que ens han agradat i que volem compartir amb tots els nostres lectors. També us hem seleccionat alguns dels més venuts dels darrers Sant Jordi.

Desitgem que pugueu apassionar-vos i fruir d’aquests llibres tant com ho hem fet nosaltres.

Els trobareu exposats a la biblioteca entre el 18 i el 28 d’abril i podreu endur-vos-els al moment o reservar-los.

 

+Mira algunes portades al nostre Facebook

+Consulta els llibres de la mostra i reserva’ls

 

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 3 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.