El Blog de la BCUM

És Nadal, regala i regala’t moments de lectura!

| Cap comentaris

Un any més, Nadal és aquí. Són dies plens de tradicions, de taules ben parades i plats suculents, dies de família i de cares resplendents. Tant si clavem cops de bastó sobre un tió cobert amb una manta, com si posem les espardenyes al balcó, sense oblidar-nos les galetes i el got d’aigua, que els camells dels Reis de l’Orient vénen assedegats i afamats de tant anar pel món portant regals. Fins i tot si el pare Nadal ens deixa regals sota l’arbre posem cara d’il·lusió.

En aquests dies tant plens de bons desitjos i nous propòsits,  en els que has de donar i rebre alguns “regalets”, tant de bo et regalin un llibre, si més no, tu pots tenir en compte regalar lectura, perquè de ben segur serà un bon regal:

“… Dins un llibre s’amaga tot un món. Només cal obrir-lo. El llibre és un objecte màgic i captivador que té la capacitat de canviar les nostres vides, per fer-nos seguir un camí diferent del que havíem planejat… Pot ser un llibre avió, per ajudar-nos a volar; un llibre llum, que ens il·lumini en la foscor; un llibre túnel, d’on surten sons inesperats… Hi ha un llibre per a cada ocasió…”. (José Letria i André Letria)

nadal_2016

Des de la biblioteca també us volem oferir un bon àpat, “l’aliment” que us oferim és per l’intel·lecte i per l’ànima, per això us hem parat la taula amb els millors plats de Nadal: receptaris on hi surten delicioses receptes tradicionals de la cuina de Nadal, novel·les i pel·lícules ambientades en aquestes festes.

 

Us recordem que la biblioteca restarà tancada des del dia 24 fins el 9 de gener de 2017.

 

 

Podeu fer la reserva de qualsevol dels llibres clicant sobre de la portada.

cuina-1_la-cuina-dignasi-domenech cuina-2_-els-productes-de-la-terra cuina-4_platos-navidenos-del-mundo cuina-3_catalunya-a-la-cuina
1_nadal-a-dues-veus 2_-el-convidat-del-dia-daccio-de-gracies 3_el-pudding-de-navidad 4_el-ladron-de-la-navidad
5_el-nadal-del-comissari-ricciardi 6_una-navidad-diferente 7_christmas-in-prague 8_dublineses-los-muertos
9_dublinesos 10_una-visita-navidena-a-romney-marshes 11_el-secreto-de-cottisham 12_el-viaje-del-perdon-a-glen-orchy
13_el-pasado-vuelve-a-connemara 14_los-buscadores-de-conchas 15_el-espiritu-de-la-navidad 17_rare-exports-un-cuento-gamberro-de-navidad
Consulteu els horaris de les biblioteques de la UPC aquí.

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 3 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.