El Blog de la BCUM

Vae Victus, d’Albert Sánchez Piñol

| Cap comentaris

vae victus

No cal presentar aquesta novel·la, es presenta sola. Després de l’èxit de Victus, amb més de 250.000 exemplars venuts (en català i castellà) i traduïda a 16 llengües, ara Albert Sánchez Piñol ens regala la segona part.

Tal com ens expliquen en el mateix llibre, el títol de Vae Victus, és una deformació de la locució llatina Vae victis, “Ai dels vençuts”. L’autor s’ha pres aquesta llicència per evocar Victus, la seva gran novel·la sobre el setge de Barcelona. També ha estat originalment escrita en castellà i traduïda per Xavier Pàmies.

En el llibre hi trobem el mateix protagonista que a Victus,  l’enginyer Martín de Zubiría. La narració comença quan s’està acabant l’11 de setembre de 1714, després de la caiguda de Barcelona. Zubiría ens portarà per diferents parts del món: Amèrica del Nord, Catalunya, França, Anglaterra, Alemanya i Nova Zelanda.

La voleu llegir? feu la reserva a través del catàleg.

Podeu clicar aquí si voleu trobar altres obres del mateix autor al nostre catàleg.

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.