El Blog de la BCUM

Camaleònics: el Tocats de LLetra torna

| Cap comentaris

Arriba la tardor i Manresa s’omple de lletres. Aquest octubre s’inicia la novena edició d’aquest festival que compta amb més de 50 actes relacionats amb la poesia.

tocatsdelletra

El “Camaleònics”, que és el títol d’ enguany, es va inaugurar el passat dimecres amb un homenatge a Ovidi Montllor, en el vintè aniversari de la seva mort. D’entre tots els actes destaca el recital  poètic “País petit” protagonitzat per tres poetesses: Miren Agur Meabe del País Basc, Estíbaliz Espinosa de Galicia i Laia Noguera de Catalunya que es va portar a terme en un espai  singular: el refugi antiaeri del Renaixença on es van llegir textos en  tres llengües diferents: basc, gallec i català  acompanyades per la guitarra de Santi Careta.

Tot i que enguany la Biblioteca del Campus no participa en cap dels actes programats, en edicions anteriors ha contribuït en la creació d’aquest lloc web sobre la vida i obra d’Ovidi Montllor, també el lloc web sobre en Pere Calders i en la mostra bibliogràfica i el Pinterest d’Alejandra Pizarnik.

Recordeu doncs que fins el 25 d’octubre es podrà gaudir d’un programa d’actes per a tots els gustos i per a tots els públics, farcit de noms consolidats però també amb la participació de nous poetes d’arreu dels Països Catalans.

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 4 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.