El Blog de la BCUM

CIBERINDEX: documenta’t i investiga en ciències de la salut

| Cap comentaris

CiberindexLa biblioteca està plena de sorpreses, en qualsevol racó hi pots trobar un tresor amagat.

Si fas treballs de curs, el treball final de grau, el doctorat o investigues en el camp de la salut, CIBERINDEX, el recurs que us presentem, és un gran tresor per buscar informació científica d’infermeria i en castellà.

Què és el CIBERINDEX? Com hi puc accedir? Quina informació em dóna?

En aquest post intentarem descobrir-vos aquestes incògnites.

CIBERINDEX és l’entorn digital de la Fundación Index, és una plataforma de gestió del coneixement especialitzada en cures de salut i que dóna accés a diferents recursos per a la presa de decisions en l’àmbit de la salut i la recerca bibliogràfica, conté: bases de dades, revistes científiques i altres documents i fons documentals. Permet també la creació d’alertes.

Per accedir a aquest entorn cal que la teva institució o biblioteca estigui subscrita al servei o que et registris com a usuari gratuït al seu web, aquesta darrera opció et dóna accés a bona part dels continguts, però no a tots, a diferència de la subscripció de pagament que t’oferim des de la biblioteca que et permet accedir al 100% del contingut disponible a CIBERINDEX . A la nostra biblioteca, podràs consultar-lo des dels ordinadors de la planta 0.

Aquests són alguns dels productes que ofereix la plataforma:

arbol_cuiden_plusBase de dades Cuiden Plus: base de dades sobre cures de salut de l’àmbit iberoamericà, que també dóna accés a les bases de dades especialitzades de: CUIDEN Evidencia, CUIDEN Cualitativa, CUIDEN Humanitas, SUMMA CUIDEN.

Base de dades Cuiden: versió d’accés lliure de Cuiden Plus. Dóna informació bibliogràfica i no accés al text complet.

Hemeroteca Cantárida: conté revistes i altres fons documentals a text complet d’interès per les cures de salut i que tenen un contingut científic en la seva major part, produïdes per societats científiques. Accessible per a usuaris subscrits i registrats gratuïtament.

CUIDEN citación: base de dades que proporciona indicadors d’impacte de les revistes sobre cures de salut en l’espai científic iberoamericà.

Biblioteca Lascasas: fons sobre cures de salut a text complet produït per la Fundació Índex i centres que participen al projecte Lascasas.

Archivos de la Memòria: conté històries de vida i relats biogràfics que pretenen recuperar la memòria històrica al voltant de les cures infermeres.

Paraninfo digital: materials que han estat presentats a reunions científiques.

Més informació:

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.