El Blog de la BCUM

Col·laboració entre la BCUM i el GeoParc de la Catalunya Central

| Cap comentaris

En una entrada d’aquest blog ara fa un any (http://badiu.epsem.upc.edu/escorxador/?p=3499) us parlàvem de la creació i activitats del Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central. Avui us volem parlar de la col·laboració entre el Parc i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM). Aquest projecte es va iniciar l’any 2011 i va veure els primers resultats amb la creació de la web Documentació del GeoParc de la Catalunya Central. Tres anys més tard, la BCUM es converteix en seu del Centre de Documentació del GeoParc de la Catalunya Central. Això vol dir que tenim dipositats els llibres que el GeoParc rep com a donatiu o intercanvi amb altres institucions. Igualment la biblioteca ja té un bon fons referent a temes geològics i miners.

Aquesta col·laboració es presenta en roda de premsa dilluns 12 de maig a les 11.30h a la biblioteca.

Tingueu en compte també que properament se celebra la Setmana dels Geoparcs Europeus amb un munt d’activitats a les diferents zones del Geoparc. Podeu veure tota la programació i inscriure-us-hi a: http://www.geoparc.cat/agenda/agenda/titol/inscripcions-a-les-activitats-de-la-setmana-dels-geoparcs-europeus

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.