El Blog de la BCUM

El Dia Més Curt

| Cap comentaris

Demà 21 de desembre, amb només 9 hores i 10 minuts de sol, és el dia més curt de l’any. Si per Sant Joan ens ho passem bé amb la nit més curta, perquè no fer-ho amb la nit més llarga?

Si us agrada el cinema, no podeu deixar escapar aquesta proposta. Aprofitant el doble joc de la paraula “curt”, enguany Catalunya s’ha sumat a la reivindicació internacional del cinema curt. Així doncs avui tindrem a casa “El Dia Més Curt”, un esdeveniment internacional que arriba amb diferents projeccions gratuïtes amb la intenció de difondre el curtmetratge a tots els públics.

Entitats del sector audiovisual català han unit esforços per oferir de manera gratuïta una bona programació: una programació que podreu veure a diferents cinemes de Catalunya o des de casa a través de la xarxa. Però n’hi ha molt més! Tothom pot participar creant la seva pròpia mostra de curts, assistint a les dels altres o pujant el seus curtmetratges. Gaudiu d’un dia com aquest!

eldiamescurt

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.