El Blog de la BCUM

Caçadors i menjadors de bolets

| Cap comentaris

DESCOBRIR_CUINA

Com que ja hem entrat a la tardor i la temporada de bolets està a punt de començar, us farem una doble proposta: la primera és que us feu amb l’últim número de la revista Descobrir Catalunya que aquest mes el dedica als racons més interessants per anar a buscar bolets a les comarques del Bages i del Berguedà.

I com que després d’una bona “cacera” de bolets el que cal és menjar-se’ls, us proposem dues receptes de cuina amb bolets estretes del blog La cuina no fa por on, a part de trobar moltíssimes receptes fàcils i interessants, també podreu tenir a l’abast un munt de consells pràctics. Ideal per a tots aquells que penseu que s’ha de tenir un màster per poder cuinar!

Conserva de bolets (veure recepta)

Vedella amb bolets (veure recepta)

Bona cacera i bon profit!!

 

Fonts imatges:

Revista Descobrir Catalunya

Blog La cuina no fa por

 

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.