El Blog de la BCUM

Pinterest: el nou tauler d’anuncis

| Cap comentaris

Pinterest és una xarxa social inspirada en els suros tradicionals o taulers (pinboard) per enganxar-hi fotos. Cada usuari pot fer un pin (penjar coses noves) o bé fer un repin, que vol dir republicar coses que ja han penjat altres usuaris.

També es pot assenyalar el que agrada fent like, classificar el contingut per temes o carpetes, i fer comentaris. És a dir, que permet fer el mateix que a moltes de les xarxes socials però en aquest cas la presentació és molt visual.

El seu fundador, Ben Silbermann, té el suport d’inversors experts que potser veuen un model de negoci per atreure als consumidors ja que molts dels productes de moda es troben presents en aquesta xarxa.

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.