El Blog de la BCUM

Ulleres intel•ligents de Google

| Cap comentaris

Segons ha informat recentment el diari nord-americà Los Angeles Times, la companyia Google podria llençar al mercat durant els pròxims mesos unes ulleres de caire futurista equipades amb  el sistema operatiu Android, connexió a Internet i software de realitat augmentada.

A més de tot això, aquestes lents també vindran equipades amb una càmera integrada, la qual recollirà imatges amb l’objectiu d’acarar-les amb bases de dades i els serveis GPS de Google i projectar els resultats a les ulleres.

Aquesta notícia encara no ha estat confirmada per Google però tot sembla indicar que les fonts que han difós la novetat tenen el seu origen en treballadors anònims de l’empresa californiana i que tenen accés a les investigacions que es duen a terme al laboratori Google X.

Font text i imatge: La Vanguardia.com

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.