El Blog de la BCUM

Exposició “L’aigua que treu la fam”

| Cap comentaris

Des del dia 11 d’octubre i fins el 29 d’abril tothom que vagi al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) podrà visitar “L’aigua que treu la fam”, una exposició organitzada pel Grup de Gestió Sostenible de l’aigua (AquaSost) de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC, Acció contra la Fam, la regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Terrassa i el mateix Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

L’objectiu primordial d’aquesta mostra és la d’evidenciar la importància que té una gestió sostenible de l’aigua per a poder assegurar la productivitat i el desenvolupament territorial i, de la mateixa manera, poder fer front a les amenaces climàtiques i ambientals.

L’exposició es compon de quatre àrees temàtiques titulades: ‘Aigua per la vida’, ‘Crisi de l’aigua’, ‘Gestió sostenible de l’aigua’, ‘Aigua i sobirania alimentària’ i de dos casos d’estudi: ‘La transformació socio-ambiental del Morro de Moràvia a Medellín (Colòmbia)’ i ‘Sanejament sostenible i reutilització de l’aigua regenerada al Semiàrid del nord-est del Brasil’.

La mostra està oberta al públic del mNACTEC de dimarts a divendres de 10 a 19h i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14.30h.

Per a més informació podeu trobar el díptic al següent enllaç web:

http://cus.upc.edu/noticies/exposicio-201claigua-que-treu-la-fam201d

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.