El Blog de la BCUM

Ecoviure: la fira sostenible de la Catalunya central

| Cap comentaris

Demà divendres s’inaugura una nova edició de la fira Ecoviure, que tindrà lloc al Palau Firal de Manresa durant aquest cap de setmana. Té com a objectiu donar a conèixer les empreses i els professionals que treballen per tal de fomentar una vida més ecològica i sostenible a nivell ambiental, social i econòmic al nostre país.

En aquesta fira s’hi poden trobar representats diferents sectors: l’agroalimentació ecològica certificada, la construcció sostenible, les energies renovables, el comerç just i responsable, la mobilitat, el tèxtil, les entitats de protecció del medi ambient i els productes d’higiene i cosmètica.

Paral·lelament, i al llarg de tot el dia, es podrà també assistir a diverses activitats  relacionades amb el tema: unes jornades tecnològiques sobre l’energia, un curs de conducció eficient, unes jornades gastronòmiques de cuina, exposicions sobre l’aigua, el comerç just, la banca ètica, i molt més.

Recordeu que l’entrada és lliure i que us pot donar molt bones idees pels vostres projectes de futur!

Per a més informació podeu consultar el programa o visitar la seva pàgina web www.ecoviure.cat

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.