El Blog de la BCUM

Tocats de Lletra: cicle de promoció de la lectura

| Cap comentaris

El passat 30 de setembre es va inaugurar per cinquena vegada el cicle “Tocats de Lletra” organitzat per l’Ajuntament de Manresa i el Gremi de Llibreters de Catalunya, per tal de promoure el llibre i la lectura entre la població. 

Fins el 29 d’octubre teniu l’oportunitat d’assistir a diverses activitats literàries que es porten a terme a Manresa amb uns convidats molt il·lustres de l’escena i la literatura catalana. Destaquem entre elles un recital poètic titulat “Avui tot em fa riure” a càrrec de Mar Ulldemolins i Bàrbara Granados; la presentació de la nova novel·la de Jaume Cabré titulada Jo Confesso; diversos tallers i activitats per infants relacionades amb el Quixot, entre moltes altres activitats.

Per a més informació podeu descarregar-vos el programa a través d’aquest enllaç web: http://www.regio7.cat/media/documentos/2015-01-01_DOC_2011-09-14_18_07_02_ironics.pdf

 

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.