El Blog de la BCUM

Fer cerques al Google sense teclejar?

| Cap comentaris

Aquesta setmana Google ha presentat les darreres novetats introduïdes al cercador. D’entre totes en destaquem una: la cerca mitjançant imatges gràcies a la tecnologia de reconeixement de la imatge de Google. A partir d’ara, en comptes d’introduir un text, podrem introduir una imatge i el cercador ens dirà què és en el cas d’un objecte, on és en el cas que sigui un lloc o un paisatge, qui és, en el cas que sigui una persona…
Segur que alguna vegada al anar de vacances heu fotografiat un lloc i ja no en recordeu el nom. Doncs a través d’aquesta aplicació, Google us pot donar la resposta.
S’ha de tenir en compte que, com amb tot, se’n pot fer un bon o un mal ús; alguns experts assenyalen que a través d’aquesta eina es podrien arribar trobar persones desaparegudes voluntàriament o no, inclús a través d’una fotografia d’una persona feta al carrer es podrien localitzar les seves dades personals, el seu perfil del Facebook…sigui com sigui segur que aquesta nova eina no deixarà indiferent a ningú i donarà peu a moltes converses a partir d’ara. Per saber com funciona podeu visualitzar aquest vídeo i si us moriu de ganes de provar-lo aquí el teniu. Esperem els vostres comentaris i les vostres opinions amb impaciència!

 

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.