El Blog de la BCUM

“Jesús m’estima” una novel·la peculiar

| Cap comentaris

Avui al Quiosquet us volem presentar a un autor, David Safier, que en els darrers anys ha aconseguit una gran popularitat gràcies a les seves dues primeres novel•les: Maleït Karma i Jesús m’estima

Alemany, nascut l’any 1966, Safier s’ha dedicat a escriure guions de sèries al seu país, fins que l’any 2007 s’animà a publicar la seva primera novel·la, Maleït Karma, que explica les desventures d’una dona que, al no haver viscut una vida amb harmonia, quan mor es reencarna en una formiga, que ha de lluitar per a poder convertir-se en un ésser més complex en posteriors reencarnacions. En aquesta primera novel·la es pot veure l’estil de l’autor: fàcil de llegir, directe  i amb molt sentit del humor.

A Jesús m’estima, la protagonista ha viscut un seguit de fracassos amorosos i, quan encara no s’ha refet del darrer, coneix a un fuster del que s’enamora perdudament, tot i que aquest es pensa que és el fill de Deu, que ha vingut per fer front a la fi del món, programada per la setmana següent.

En els dos casos riureu molt amb les ocurrències de l’autor. Esperem a veure amb què ens sorprèn amb el seu darrer llibre: De repente, Shakespeare encara inèdit per aquestes terres.

Podeu trobar aquests llibres a les biblioteques de la UPC.

Deixa un comentari

Camps obligatoris *.


Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.